Danmarks største Dyrskue, Roskilde Dyrskue, slår i 2017 de røde porte op allerede i maj.

- Vi vil jo gerne have, at så mange som muligt, kan besøge Roskilde Dyrskue og opleve de mange tusinde udstillede dyr, den store maskinudstilling, og blive klogere på dansk landbrug. Mange familier holder en lille ferie i forbindelse med Kr. Himmelfartsdag, så det mener vi er et godt tidspunkt at holde Dyrskue på, fortæller Sekretariatschef Charlotte Frimer Petersen og tilføjer, at den nye dato tager behørigt hensyn til Roskilde Festivals behov for at gøre klar til festivallen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor handelsplads

Landbrugets store handelsplads Dyrskuepladsen i Roskilde forvandler sig under dyrskuet til en stor handelsplads, hvor folk netop kommer for at handle, ikke bare kigge.

På den 50.000 kvm. store Maskinudstilling sælges, der maskiner til brug i land- og skovbrug samt entreprenør- og have/parkvirksomheder.

- Roskilde Dyrskue er Danmarks største udendørs markedsplads for landbrugsmaskiner, og vi har en meget høj genbestillingsprocent og får altid udsolgt. Det betyder, at nye maskinudstillere skal være hurtige, hvis de også vil have en plads på maskinudstillingen, for pladsen er begrænset. Men vi er altid interesserede i at få spændende virksomheder med, fortæller Niels Mathiasen, der er Udstillingskoordinator for Roskilde Dyrskue.