Abonnementsartikel

Discountkæden Aldi har valgt at sætten prisen på mælk ned grundet de lave mælkepriser. En reklame fra butikken har bragt sindene i kog på de sociale medier.

"Vi skummer ikke fløden, når mælkepriserne falder. Vi giver besparelserne videre til dig". Sådan skriver dagligvarekæden Aldi i en ny reklame, hvor butikskæden gør opmærksom på, at de sænker udsalgsprisen på mælk.

Den reklame er bestemt ikke faldet i god jord på de sociale medier. I gruppen "Traktorgruppen" på Facebook, der tæller over 12.000 landbrugsinteresserede medlemmer, er reklamen blevet delt, og på opslaget skriver en landmand blandt andet:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvor længe vil vi bønder finde os i denne chikane? Nu må det være nok, danske mælkeproducenter er på fallittens rand - "vi skummer ikke fløden" det er da at gøre grin med et helt erhverv som vitterligt er helt i knæ.

I alt er opslaget blevet delt over 170 gange, og reaktionerne i kommentarfeltet er ikke just positive overfor den tyske butikskæde.

Sagen om Aldi-reklamen er blot sidste nyt i en længere sag om lave mælkepriser. I fredags sænkede både Dansk Supermarked og Aldi mælkeprisen med 50 øre. Det betyder, at en liter mælk i Aldis discountmærke Mælkebøtte nu kan købes for 4,5 kroner.