Abonnementsartikel

Et dansk produkt er blevet fremhævet som et af de nye produkter, med størst forbedringspotentiale i svineproduktion.

Et hold af eksperter har i forbindelse med verdens største messe for svineproduktion, kåret årets otte nye produkter, som vurderes at have størst forbedringspotentiale for svineproducenter.

Blandt de otte er danske RN Solutions med sit koncept til at bringe tilstrækkeligt med lys til søerne. Ekspertpanelet påpegede tre grunde til at pege på RN Solutions.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produktet løser en alvorlig udfordring med at få lys nok til søerne, og dermed sikre optimal reproduktion.

Omkostnings effektivitet. Produktets lave strømforbrug kombineret med plug & play montage sikre minimale omkostninger i både montage og i brug.

Holdbarhed. Som eneste produkt på markedet er RN Solutions LED armaturer sikret mod fugt og ammoniak. Det sikrer lang holdbarhed under hårde betingelser i staldmiljøer.

- Vi er naturligvis meget glade for anerkendelsen, og ser frem til, at vores forhandler i Nordamerika får rigtig travlt i efteråret. Dagslængden er allerede på tilbagegang, og skal efterårets reproduktion på optimalt niveau, skal projekterne igangsættes nu. Det mærker vi også i Danmark og vore eksportmarkeder i Europa. I tider med svage priser, er der også fokus på små investeringer, som giver omkostningsbesparelse fra første dag, siger direktør Rune Nielsen, RN Solutions.