VikingGenetics har meddelt, at dets bestyrelse har udnævnt Rex A. Clausager til administrerende direktør pr. 1. november 2014.

- Med mere end 20 år i øverste ledelse og ledelseserfaring inden for avl af dyr og i IT-branchen, er vi glade for at få Rex A. Clausager med om bord til en fortsat succesfuld udvikling af en international virksomhed og et fortsat godt samarbejde med de tre ejerforeninger; Faba i Finland, Växa Sverige og VikingDanmark, siger Lars-Inge Gunnarsson, formand for VikingGenetics.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye direktør siger:

- VikingGenetics er en fremsynet og ambitiøs virksomhed med en klar vision og strategi for fremtiden. Vi vil fortsætte med at øge værdien for vores kunder leveret af et team af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi vil stadig tilstræbe procesoptimering som gør det muligt for os på effektiv vis at implementere innovative tiltag og ny viden fra vores forskning og udviklingsnetværk. Jeg glæder mig og er beæret over at blive en del af denne internationale organisation.

Rex A. Clausager har en økonomisk uddannelse fra Aalborg Universitet og har suppleret sin uddannelse med kurser på London Business School og Harvard Business School..