Lyt til artiklen:

VikingGenetics får ny CEO

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Tidligere direktør for virksomheden Centrovice og selvstændig konsulent overtager posten den 1. august som administrerende direktør i VikingGenetics.

Louise Helmer (49) er uddannet Cand.agro. fra Københavns Universitet, har en Graduate Diploma in Organisation and Management og en Master of Business Development.

Hun har over 15 års ledelseserfaring på topniveau i landbrugs- og fødevareindustrien. Hun bor med sin familie i Fredericia og starter i VikingGenetics den 1. august 2022.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Louise Helmer kommer til VikingGenetics fra en stilling som selvstændig konsulent inden for Strategi, ESG og udvikling hos Hald & Lie, og var før dette administrerende direktør i konsulentvirksomheden Centrovice, hvor hun også tidligere har haft flere ledende stillinger, skriver CikingGenetics i en pressemeddelelse.

Om valget af Louise Helmer som ny administrerende direktør siger VikingGenetics' bestyrelsesformand, Per-Johan Svensson:

- Vi glæder os til at byde Louise Helmer velkommen til VikingGenetics. Louise har vist sig at være en engagerende og dygtig leder, der er i stand til at skabe resultater, og vi ser frem til at have en kapacitet med hendes erfaring og viden til at indgå i teamet. Ud over de stærke lederevner og et værdisæt i tråd med vores særlige ånd hos VikingGenetics, har Louises baggrund som topchef i landmandsejede virksomheder, hendes brancheerfaring og stærke strategi-, ledelses- og menneskelige udviklingsevner medvirket til at gøre hende til den rette kandidat til stillingen som administrerende direktør, siger Per-Johan Svensson.

rich-media-2
Louise Helmer er ny administrerende direktør for VikingGenetics. Pressefoto: VikingGenetics.

Den nye administrerende direktør for VikingGenetics, Louise Helmer, ser også frem til at tage udfordringen op:

- Jeg glæder mig til at komme ind i en innovativ virksomhed med stærke værdier og kompetencer, som har opbygget en stærk markedsposition og en unik viden inden for genetik. Jeg glæder mig til at blive en del af ledelsen og teamet hos VikingGenetics, samarbejde med både interne og eksterne interessenter, og være med til at skabe værdi for de nordiske landmænd og positiv udvikling i virksomheden, siger Louise Helmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun afløser Brian Lang, der har været midlertidig udpeget som CEO. Tilbage i februar 2021 stoppede Henrik Biilmann efter godt et år på posten