Abonnementsartikel

LMO tilbyder folk at komme til fodermøder og få den nyeste viden om svinefodring, inden man indgår årets vigtigste handel.

Det er ikke ligegyldigt, hvad man fodrer dyrene med. Valg af foder og timing af handel er udslagsgivende for bundlinjen. Så det er af stor betydning, at man køber det rigtige foder på det rette tidspunkt.

- Råvarevalget har altid haft stor betydning for resultatet i stalden. Så hvad enten du skal fodre slagtesvin, søer eller smågrise bør du have stor fokus på at vælge den rette fodersammensætning – både af hensyn til dyrenes sundhed og af hensyn til din mulighed for at opnå det bedst mulige resultat, siger svinekonsulent Peter Mark Nielsen, LMO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LMO inviterer derfor alle interesserede til at deltage i en aften, hvor der er fokus på fodring, foderblandinger og forventninger til markedet.

De faglige indlæg kommer fra repræsentanter fra ATR Landhandel, Hornsyld Købmandsgård og fra Himmerlands Grovvarer, ligesom flere af LMO’s svinekonsulenter kommer på banen med den nyeste viden indenfor blandt andet nye normer til slagtesvin og brug af enzymopløft i færdigfoder. 

Der er desuden mulighed for at møde Hamlet Protein både inden mødet og i pausen til en snak om valg af proteinkilder til smågrise. 

LMO holder fodermøder tre dage i juni, og det er gratis at deltage. Det foregår 6. juni i Søften, 10. juni i Horsens og 11. juni i Viborg.