Agros markskribent giver sit bud på start-ups, der er relevante for planteavlere. Her er det primært virksomheder, der er stærke udi digitale løsninger.

Hvis du vil være helt i front med den nyeste viden i markdriften, bør du følge med i de strømninger, der sker i landbrugsbranchens startup-miljø. Hele dette iværksætter-økosystem rykker virkelig på sig i disse år. En del af mit arbejde går ud på at følge med i de nyeste trends inden for IT og digitalisering. Specielt start-ups inden for landbruget er jeg vild med at følge og heppe på.

I denne artikel fortæller jeg kort om de start-ups, jeg mener, der er relevante for planteavlere. Det er primært virksomheder, der er stærke udi digitale løsninger.

Her kan du få ny viden om to konkurrerende produkter på markedet: Crop og Commoditrader, der leverer løsninger til digital kornhandel. Derudover har jeg et godt øje til Nordetec. Virksomheden er netop ved at teste deres prototype til jordbundsanalyser. Vi skal også runde FarmBackup, der både har en markedsplads og arbejdssedler på mobilen. Det er smart.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind