Til næste sommer skifter Jordbrugets UddannelsesCenter Århus' afdeling i Vejlby adresse, men der skal stadig udskrives mange eksamensbeviser fra kontoret på Tretommervej. En hel årgang faglærte landmænd og to årgange produktionsledere og agrarøkonomer kan nemlig nå at færdiggøre deres uddannelse på den gamle skole inden flytningen.

Landbrugslederne bliver sammen

Når de sidste dimissioner i Vejlby er fejret, flytter JU Århus produktionsledere og agrarøkonomer til et helt nybygget hus på Sønderhøj i Viby. Sønderhøj er Erhvervsakademi Aarhus'store campus, hvor også jordbrugsteknologer, professionsbachelorer i jordbrugsvirksomhed og hele lærerstaben fra Vejlby flytter ind. I de moderne rammer i Viby vil de studerende få en hverdag, hvor deres jordbrugsfaglige klynge også bliver en del af et stort, tværfagligt studiemiljø

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Landmændene flytter på gården

Fra sommeren 2018 bliver hele JU Århus landmandsuddannelse samlet på én adresse, hvor den tidligere har været fordelt på to. I fremtiden skal kommende landmænd dermed ikke rykke teltpælene op, når de er halvvejs i uddannelsen men i stedet blive på skolens afdeling Bredballegård, der drives som et rigtigt landbrug med sohold, jerseykøer, arealer til planteavl og egen maskinpark.