Direktøren for Holstebro Fodercentral gennem de seneste 18 år, Poul V. Pedersen, har valgt at stoppe på posten efter det er kommet frem, at mink, som er blevet fodret med minkfoder fra Holstebro Fodercentral er små og mistrives.

Det skriver Dagbladet Holstebro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der var flertal i bestyrelsen for, at vi ville have en anden linje i den fortsatte drift, og derfor blev vi enige med Poul V. Pedersen om, at han skulle stoppe,

Birger Primdahl, ny formand for Holstebro Fodercentral

- Der var flertal i bestyrelsen for, at vi ville have en anden linje i den fortsatte drift, og derfor blev vi enige med Poul V. Pedersen om, at han skulle stoppe og da Kim Nørgaard Mogensen ikke var enig i den beslutning, valgte han at trække sig. Det er sket i god ro og orden, siger Birger Primdahl til Dagladet Holstebro.

Ifølge flere minkavlere, som Dagladet Holstebro har været i kontakt med, skal fyringen ses i et mere alvorligt perspektiv. Mange mink i fodercentralens leveringsområde har i løbet af sommeren oplevet meget ringe vækst og derfor frygtes det, at minkene ikke vil få vinterpels. Og dermed vil minkene være totalt værdiløse.