John Madsen A/S og Kragmann A/S har indgået en aftale om et ligevægtigt og tæt strategisk samarbejde, der på sigt skal føre til en fusion. Det oplyser de to fynske forhandlere i en pressemeddelelse.

- Vi ser i vores krystalkugle, at det danske landbrugsmaskinmarked i fremtiden vil blive dækket af færre og større spillere. John Madsen A/S og Kragmann A/S ønsker at være blandt de i branchen blivende kræfter og investerer derfor nu samlet i en styrket forretningsplatform med central placering i Danmark og med New Hollands brede og attraktive program af landbrugsmaskiner, bemandet med et stærkt hold af kompetente medarbejdere, oplyser de.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Begge virksomheder bevares og indgår i medejerskab af hinanden. For kunder og medarbejdere på alle fire lokationer bliver intet ændret. Kragmann A/S hører hjemme i Middelfart, mens John Madsen A/S ligger i Vester Aaby, Ørbæk og Tommerup.

- Personalet i alle funktioner, det være sig administration, salg, reservedelslagre og værksteder, vil fremadrettet samarbejde i alle processer førende til en optimal udnyttelse af de i fællesskabet tilstedeværende kompetencer og ressourcer, til gavn for kunderne og virksomhederne i fællesskab.

Der er blevet ansat en fælles salgschef, Jim Thygesen, der tiltræder per 1. maj.

- Der forestår et stort arbejde med samkøring af virksomhederne på tværs af hinanden, personale, IT og administration, således at den fælles virksomhed fremadrettet vil fremstå top professional og organiseret til i fremtiden at kunne vokse til et større geografisk område, som det forventes i fremtiden i branchen. John Madsen har god erfaring hermed, idet han tidligere har overtaget og samkørt flere landbrugsmaskinforretninger på Fyn, skriver de to forhandlere i pressemeddelelsen.