Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech, udvider forretningspaletten med opstart af EDC Landbrug Poul Erik Bech, skriver EDC i en pressemeddelelse. Manden, der skal sidde i spidsen, er en tung profil der tidligere kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.

- Det har været i min bevidsthed længe, at åbne landbrug op som forretningsområde. Vi tilbyder vores kunder rådgivning om alle ejendomsrelaterede aspekter, og derfor er det et naturligt skridt for virksomheden, fortæller Poul Erik Bech.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men det er et meget specialiseret marked, og det at drive et landbrug er en ganske svær disciplin samtidigt med, at lovgivning og regler i branchen er meget komplekse. Det kræver de rette kompetencer for at kunne rådgive kunderne optimalt, og derfor glæder det mig, at vi har fået Frank Poll med om bord, udtaler Poul Erik Bech.

Frank Poll er 45 år og kommer fra en stilling som chef for landbrugsafdelingen i Nykredit på Sjælland og Bornholm. Udover et indgående kendskab til driften af landbrug og et stærkt netværk, er han også selv uddannet fra Landbohøjskolen og driver selv et fritidslandbrug.

- Frank Poll er den helt rigtige til at starte EDC Landbrug Poul Erik Bech op. Han har et stærkt netværk og en helt unik viden om markedet, og så har han det rette mindset til at gøre en forskel for kunderne, fortæller John Borrisholt, regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Om strategien fortæller han, at netop kombinationen af indgående viden om landbrug og et stærkt bagland giver en klar kundefordel.

- Frank kan få øje på mulige optimeringer af et landbrug, som er essentielt for et godt salg. Med den store organisation, vi har i ryggen, kan vi tillige tilbyde skræddersyede vurderinger og analyser, slutter John Borrisholt.

Frank Poll får domicil hos EDC Erhverv Poul Erik Bech på Ringstedgade 28 i Næstved.