Det kan hurtigt blive en dyr affære at udstille på Agromek, og ved at de fire Agco-brands slog sig sammen på Agromek er der sparet mange penge:

- Vi kan forsvare det overfor vores kunder, slår både direktør Arne Spejlborg fra Valtra og administrerende direktør Christian Devantier fra de øvrige tre Agco-mærker, fast forud for Agromek-udstillingen åbner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at vi kan stå sammen under Agco-paraplyen kan vi opnå en række fordele, som kan være svært hver for sig, fortæller Christian Devantier. Han påpeger blandt andet et fælles informationsbord, fælles fan-shop samt en deling af udgifter til opsætning af standen.

Han bakkes op af Arne Spejlborg, som påpeger udgiften til standen, som er holdt på et absolut minimum:

- Det er klart, at det ikke skal se alt for kedeligt ud, men vi har alligevel valgt nogle ting fra, og i stedet satset på at fremhæve vores produkter i et meget åbent og luftigt miljø i hal H, fortæller Arne Spejlborg.

Begge direktører fortæller, at kvadratmeter-prisen faktisk er forbavsende lav i forhold til så mange andre stande, og det er vigtigt at signalere det over for kunderne:

- Især i de tider vi har i øjeblikket, er det vigtigt at være prisorienteret her, da der kun er én til at betale for det, forklarer Arne Spejlborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sælger er delt op

Bemandingen på standen består foruden af diverse produktfolk også af forhandlere.

- Faktisk er sælgerne fra de forskellige danske forhandlere delt op mellem Fendt, Massey Ferguson, Valtra og Challanger, således vi også synligt har forskelligt tøj på, og på den måde er lette for de besøgende at rette henvendelse til de rette personer, som ved noget om produkterne, påpeger Christian Devantier.

Han fortæller dog, at han ikke forventer de store tekniske redegørelser overfor kunderne på Agromek med hensyn til maskinerne, men at Agromek mere skal ses om et sted med netværksdeling:

- Jeg er overbevist om, at Agromek ligeså meget er med til at danne og vedligeholde netværket mellem branchens folk, og det er også en meget vigtig del af vores hverdag, fortæller han.