Lyt til artiklen:

Nyt makkerpar hos Kramp vil styrke samarbejdet med forhandlerne

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Dette efterår har Peter Søgaard sat sig i stolen som Sales Director for Kramp i Danmark. Sammen med Field Sales Manager i Kramp, Jesper Knudsen, vil makkerparret styrke forhandlerne og give bedre adgang til den ekspertise, som der er at finde i organisationen, skriver Kramp i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker at bidrage til, at forhandleren får de bedste betingelser for sin forretning. Det vil sige, at vi fortsat vil styrke forhandlerne, så de kan give kunderne den bedste service. Forhandlerne kender den lokale landmand og har en indsigt i landbruget, som er uvurderligt for deres egen forretning, og for os, siger Peter Søgaard, Sales Director for Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Field Sales Manager Jesper Knudsen kommer tidligere fra Maskinhandler Indkøbsringen, MI i Vejle, og fra en stilling som Business Developer Manager i Maykers, Kramps´digitale salgsplatform.

Peter Søgaard er tidligere landechef med ansvar for salg til forbrugere og forhandlere i Lego Koncernen. Begge har en faglig ballast med sig ind i jobbet.

Tæt på sælgerne i marken

Med Peter Søgaards indsigt i forretningsudvikling sammen med Jesper Knudsens erfaring fra forhandlerne i Danmark & Kramps' digitale markedsplads Maykers er makkerparret de rigtige til få forhandlerne med på digitaliseringsrejsen, skriver Kramp.

- I vores nye stillinger, træder vi ind i en virksomhed, som allerede er på rejse, og her er Jesper og mit ærinde først og fremmest at sikre os, at vi kommer tæt på sælgerne i marken, og forhandlerne i lokalsamfundet. Sammen skal vi sikre, at vi kan imødekomme den professionelle landmands fremtidige krav og ønsker, fortæller Peter Søgaard.

- Forhandlerne benytter sig dagligt af ekspertisen i Kramp og de mere end 200 medarbejdere på lager og kontor i Skjern, der altid står klar til at hjælpe og styrke maskinhandlerens forretning, forklarer Jesper Knudsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er et samarbejde, som fungerer godt, om som det nye makkerpar forsat vil understøtte:

- Vi har produktspecialister, som forhandlerne kan kontakte i forbindelse med indkøb, sådan så de får de produkter hjem, som passer præcist til deres maskinsortiment i maskinhandlen. Det sikrer det bedste udvalg og en øget service til kunderne, fortæller Jesper Knudsen.