Lyt til artiklen:

Lemken udvider med en 10-rækket Rubin discharve

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Lemken runder den øverste ende af sit sortiment af de gennemprøvede Rubin bugseret dicsharver af med en maskine med ti meter arbejdsbredde og lancerer et redskab, der trods sin store tallerkendiameter på 645 millimeter har EU-dækkende vejgodkendelse til hastigheder på op til 40 km/t.

Ligesom de mindre Rubin 10-modeller med op til syv meters bredde, har Rubin 10/1000 et symmetrisk skivearrangement for brændstofeffektiv drift uden sidetræk, skriver Lemken i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne nye kompakte dicsharve kan tilkobles via kuglekobling eller trækøje, og der er hydraulisk støtte til rådighed for at gøre på- og afmontering lettere.

De to rækker af takkede konkave skiver tillader grundig inkorporering over hele overfladens bredde fra en jorddybde på kun syv centimeter.

Den 14 centimeter lange linjeafstand sikrer blokeringsfrit arbejde selv med store mængder organisk stof.

Overbelastningsbeskyttelse

Hver konkav skive på Rubin 10/1000 er udstyret med en overbelastningsbeskyttelse med dæmpet tilbageslag, som reducerer belastningen på rammen.

Den nye Rubin byder på mange flere fordele, for eksempel har dens arbejdssektioner et pendulophæng for at sikre optimal følgning af markkonturen. På meget ujævnt terræn eller ved arbejde på skråninger garanterer den valgfri iQ-Contour pendulkompensation en optimal overfladetilpasning, skriver Lemken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover gør den hydrauliske dybdejustering det muligt at reagere på skiftende forhold, og arbejdsdybden kan ændres under kørslen. Under vendeprocessen understøttes redskabet af rullen, som har særligt stærke lejer.

Takket være dens brede kontaktflade er maskinen solidt understøttet og minimerer jordkomprimering.