Lyt til artiklen:

2022 blev rekordår for sjællandsk producent af frøbearbejdsningudstyr

00:00
Hastighed: ???x
02:07

For den sjællandske producent af frøbearbejdningsudstyr Westrup var regnskabsåret 2022/23 et til historiebøgerne, det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Mens udfordringerne fra Ukrainekrigen og de eskalerende omkostninger til dele og materialer ikke har unddraget sig virksomheden, formåede Westrup alligevel at øge overskuddet ved at fokusere på andre områder af forretningen, skriver de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er endelig i stand til at se resultaterne af mange års fokus på effektive interne ressourcestyringsstrategier og implementering af nye salgsstrategier. Alle i Westrup har gjort en ekstra indsats for at få dette til at ske, siger Bo Borne Jørgensen, administrerende direktør for Westrup ApS, og fortsætter:

- Det har været mit mål siden jeg tiltrådte rollen som administrerende direktør i 2020, og det det er en stor bedrift endelig at være vidne til, at vi nu har overskud for andet år i træk.

Det øgede resultat er blandt andet kommet ud af en omsætning, der er øget fra 63,5 millioner kroner, og til 71 millioner kroner i perioden.

Højdepunkter for året

Det forgangne år har budt på mange milepæle for virksomheden som helhed, for medarbejderne og for samarbejdspartnerne i Westrup, der blandt andet fremhæver NoroGard-Westrup frøbearbejdningslinjen, som blev lanceret som følge af samarbejde med den anerkendte svenske virksomhed NoroGard.

Ligeles opkøbte den sjællandske virksomhed Hollandske Premium Seeds Machines i perioden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge virksomheden er der også udsigt til et godt 2023/24.

- Når vi kigger fremad, ser Westrup med spænding frem til lanceringen af nye og opdaterede maskiner i det kommende år. Denne udvikling rummer et stort potentiale for virksomhedens fortsatte vækst og succes, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Westrup og indisk partner opkøber hollandsk frøproducent

Se også:

Westrup og indisk partner opkøber hollandsk frøproducent