Trelleborg præsenterer en ny størrelse i sin T418 serie af skovdæk specielt konstrueret til udslæbningsmaskiner. Trelleborg forklarer i en pressemeddelelse, at dækket har maksimal modstand imod stik- og skæreskader, længere levetid ved de meget hårde arbejdsforhold og desuden beskytter stålet i dækket mod stød, sten og klipper.

Med lanceringen af størrelsen 30.5L-32 26PR i Trelleborgs T418 serien, er der nu fem størrelser tilgængelige: 23.1-26 16PR, 28L26 20PR, 24.5-32 16PR, 30.5L32 20PR samt 26PR. Trelleborg oplyser, at serien løbende bliver udviklet, og flere størrelser vil blive tilføjet i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tæt kontakt til kunderne

- Vi investerer meget i udviklingen af vores sortiment af skovdæk, f.eks. opgraderinger af load indeks på det eksisterende sortiment og udvikling af nye produkter. Vores fokus er, at maksimere kundernes fordele med hensyn til den optimale balance imellem de vigtigste dækegenskaber, såsom holdbarhed, levetid og trækkraft, i forening med beskyttelse af jorden og god komfort, siger produktchef for forestry tires ved Trelleborg Wheel Systems, Lars Eriksson og tilføjer:

- Udviklingen af vores produktsortiment er i vid udstrækning baseret på den løbende kontakt, vi har med kunder og producenter. Trelleborgs store kundefokus kræver investering i en global tilstedeværelse. Dette betyder, at vi kan glæde os over en tættere kontakt med vores kunder og kan tilbyde dem komplette løsninger, med dæk, fælge og slanger udviklet specielt til brug i skoven.

Sammen med T418 serien, udviklet til full tree operations (fældning og udslæbning af hele træer), tilbyder Trelleborg også Twin Forestry T422 og T428 designet til CTL metoden (Cut to length) samt T410 Agro Forest, et diagonal dæk ideelt for traktorer som både bliver brugt i skoven og ved vanskelige forhold på marken. Derudover tilbyder Trelleborg skovfælge som kan klare de ekstreme arbejdsbetingelser samt slanger specielt udviklet til brug i skoven.