Trelleborg og Tractor of the Year er igen i år gået sammen for yderligere at styrke deres strategiske partnerskab for den fælles markedsførte Tractor of the Year 2015: Tag udfordringen op.

- Prisuddelingen Tractor of the Year er uden tvivl blevet en af landbrugssektorens mest ventede arrangementer. Og med den konstant øgede styrke ved vores tragiske partnerskab med Trelleborg kan vi med sikkerhed sige, at Tractor of the Year ikke kun vil fortsætte med at vokse, men også vil være bedre placeret for at kunne imødekomme behovene ved moderne landbrug, siger Fabio Zammaretti, formand for prisuddelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Paolo Pompei, Business Unit President Agricultural and Forestry Tires hos Trelleborg Wheel Systems, siger:

- Trelleborg har længe banet vejen og været førende på området innovation for landmænd. Det er derfor en stor glæde for os yderligere at styrke vores langsigtede partnerskab med den anerkendte prisuddeling Tractor of the Year®, hvor vi kan demonstrere vores engagement i at fremme udviklingen af landbrugssektoren.

Prisuddelingen finder sted på den førende landbrugsmesse EIMA International 2014 i Bologna i Italien den 12.-16. november.