Lyt til artiklen:

App skal guide landmænd til det rigtige dæktryk

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Yokohama TWS præsenterer den første flerbrands smartphone-app, der er designet til at hjælpe landmænd med at anvende præcis det rigtige dæktryk på deres dæk, baseret på aksellast, hastighed, størrelse og dæk-mærke, det skriver Yokohama i en pressemeddelelse.

Agro Tyre Pressure-appen, der er udviklet i samarbejde med andre store dækproducenter, sætter sikkerhed, brændstofbesparelse og beskyttelse af jorden direkte i hænderne på landmændene, så de kan få det præcise dæktryk, når og hvor de har brug for det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agro Tyre Pressure-appen er klar til download til iOS- og Android-telefoner. Den er tilgængelig på fire sprog (engelsk, fransk, tysk og polsk) og kombinerer databaser fra 12 førende mærker, herunder Yokohama TWS-porteføljen: Trelleborg, Mitas, Maximo og Cultor.

- Denne app giver et enormt løft til landbrugssektoren i form af effektivitet, idet den giver landmændene mulighed for nemt at finde det korrekte dæktryk at indstille i henhold til dæk-mærket på deres landbrugskøretøjer og typen af markarbejde. Landmænd kan nu sige farvel til at trække producentens databøger eller produktark ud af skufferne eller kontakte deres forhandlere. Dette er blot endnu en måde, hvorpå vi hos Yokohama TWS arbejder på at give vores kunder nye teknologier i hænderne, så de kan fokusere på deres forretning, siger Francesco Fusco, Senior Manager for Business Intelligence hos Yokohama TWS.