Området Sydsjælland går i maskinbranchen op til Skælskør i vest og Køge i øst, og i dette område har Karl Mertz nu forhandlingen af Fendt traktorer og mejetærskere, Challenger bæltetraktorer og selvkørende sprøjter, samt redskabsprogrammet fra Maskinindkøbsringen (MI), som omfatter Kuhn, Heva, Dalbo med flere.

Salget af Massey Ferguson, som Karl Mertz ligeledes har forhandlingen af på Lolland-Falster og Møn, vil fortsat blive varetaget af Vordingborg Maskincenter, når det gælder Sydsjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er allerede ansat en person, som skal varetage salget i området og som også skal være tovholder for det nye projekt.

- Vi har ansat Torben Nielsen til denne opgave, og da han allerede kender både produkterne og en stor del af kunderne, er vi sikre på, at han er det rigtige valg, udtaler administrerende direktør Anders Hansen, Karl Mertz A/S.

Stor erfaring

Torben Nielsen har mange års erfaring inden for maskinbranchen, hvor han har arbejdet direkte fra en maskinproducent, fra importør og også som sælger direkte til slutbruger. Desuden har Torben Nielsen en del praktisk erfaring fra sine år som driftsleder på større gårde.

- Jeg glæder mig til den direkte kontakt med kunderne og ser frem til at give dem rådgivning om produkterne samt den bedst mulige pris, siger Torben Nielsen.

I begyndelsen vil kunderne få leveret og serviceret maskinerne fra en af Karl Mertz´s nuværende afdelinger, som ligger i Sakskøbing, Horreby og Nakskov, men i takt med salget og kundetilgangen på Sydsjælland vil der ligeledes blive ansat udekørende montører med speciale i Fendt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi fornemmer klart, at kundernes krav til en seriøs samarbejdspartner er stærke kompetencer hos salgsfolk og montører, og at dette vægter højere end kort afstand til forretningen. Derfor tror vi på konceptet på Sydsjælland med vores ansættelse af Torben Nielsen, siger Anders Hansen.