Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Projekt So holdbarhed

8. maj. | Indrykket af Nutrimin

Vi søger 2-4 sohold, der gerne vil være med til at forsøge at sænke niveauet af døde søer i besætningen via fokus på foder og management.

Del artiklen:

Dansk svineproduktion har en udfordring med niveauet af døde søer i mange sobesætninger. Ud over at det giver dårligt image udadtil, så er det også et problem, der koster soholderne mange penge. Derfor er det et område, vi alle er forpligtede til at gøre noget ved.


Vi ved også, at sodødeligheden er væsentligt lavere i Holland, og gennem vores moderselskab Trouw Nutrition har vi fået indsigt i nogle af de ting, der måske kan gøre en forskel.


Vi tror på, at vi kan gøre en del via foderet og sammen med andre management tiltag være med til at gøre en forskel i besætningerne.


Vi søger derfor 2-4 sohold, der gerne vil være med til at forsøge at sænke niveauet af døde søer i besætningen via fokus på foder og management.


Ud over almindelig foderrådgivning stiller Nutrimin i forsøgsperioden med både danske og hollandske besætningsrådgivere uden beregning.


Vi tror på, at det er bedst, at vi selv forsøger at løse udfordringen, inden det bliver et eventuelt lovkrav.


Er du interesseret, så kontakt enten Anders Hedegård eller Torben Nielsen på 8750 0880


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser