Sønderjysk Landboforenings bestyrelse hilser velkommen, at Henrik Frandsen har besluttet sig for at stille op til posten som formand for Landbrug & Fødevarer. Vi har igennem nogle år i Sønderjysk Landboforening haft glæden af Henrik Frandsens evner som en skarp formand, forhandler og talsmand for erhvervet. På den baggrund anser vi ham for at være en særdeles velkvalificeret kandidat til posten som formand for Landbrug & Fødevarer.

- Vi beklager naturligvis, at Niels Jørgen Pedersen har været nødt til at trække sig fra posten på grund af helbredsmæssige problemer, udtaler Christian Lund, som er nuværende bestyrelsesformand for Sønderjysk Landboforening. Samtidig glæder han og bestyrelsen sig over den mulighed, det giver Henrik Frandsen, som foreløbig er eneste kandidat til formandsposten.

– Bestyrelsen og jeg bakker Henrik Frandsen 100 % op, og vi ser frem til valget i Herning den 7. november, slutter Christian Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henrik Frandsen bor i Skærbæk, hvor han ejer et 450 hektar stort landbrug som producerer 13.000 slagtesvin hvert år. Han er gift med Jette og sammen har de 3 børn. Henrik Frandsen var fra 2006 til 2012 bestyrelsesformand i Sønderjysk Landboforening, hvor han i dag er bestyrelsesmedlem.