Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

BREEDnCARE Danmark ApS

BREEDnCARE Danmark er en ledende virksomhed i Danmark indenfor kvægavl og kvægpleje, med stor fokus på kvalitet. Udgangspunktet for BREEDnCARE er at tilbyde service, produkter og totalløsninger, som virkelig bidrager til et bedre bundlinje-resultat for vore kunder.

Vi tilbyder topgenetik, avlsrådgivning, mastitis-prævention-helheds-pakken, specialmineraler, reproduktionsløsninger, klovpleje-produkter, mm.

I 1996 kom familien Rombouts til Kjellerup Midt Jylland, efter at have været mælkeproducent i Holland. Der blev overtaget en kvæggård med 100 malkekøer og knap 700 tons mælk. Gården blev siden bygget om til et moderne produktionsapparat med en højt ydende besætning med stort avlspotentiale.BREEDnCARE er 'dit valg for profit' - Better Cows | Better Life.

I 2002 startede Arie som avlskonsulent/distributør for daværende Holland Genetics (senere HG, og nu CRV), under navnet HG Danmark. Imens blev mælkeproduktionen udvidet til 200 malkekøer med en ydelse på 11.500 kgEKM i 2005. Per 1. januar 2006 blev HG Danmark også distributør for firmaet Heemskerk (en ledende virksomhed i Benelux indenfor yverplejeprodukter som 4XLA og UdderGold, specielmineraler og YeaSacc fra Alltech, klovplejeprodukter, mm.), og i april 2006 blev mælkeproduktionen solgt. 

Juni 2008 har HG (som har datterselskaber i forskellige lande) ændret navn til CRV. Dette nye navn (og logo) er fremover udelukkende forbeholdt til CRV's datterselskaber. I HG Danmark, som selvstændig virksomhed, har vi derfor valgt nyt navn og nyt logo (BC DK; BREEDnCARE Danmark), som viser hvad vi står, eller bedre sagt, brænder for, nemlig kvægavl og kvægpleje.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter