Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Scantruck indgår flerårigt samarbejde med stort affaldsselskab

20. dec. 2019 | Indrykket af Scantruck A/S

I fire år skal Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo.

Del artiklen:

Den 1. august 2019 trådte en samarbejdsaftale mellem Scantruck A/S og det sjællandske affaldsselskab Argo i kraft. Aftalen blev en realitet efter et EU-udbud, hvor Scantruck leverede den bedste løsning, og den indebærer, at Scantruck i de kommende fire år er ansvarlig for vedligeholdelse af Argos kørende materiel.

Helt konkret drejer det sig om 59 maskiner, som inkluderer alt fra fejemaskiner, traktorer, minilæssere, gravemaskiner til knusere og sorteranlæg. Maskinerne er spredt ud over i alt 17 adresser på Øst-, Midt- og Vestsjælland, så der bliver nok at se til for Scantrucks mobile montører på Sjælland.

- Vi valgte at samle opgaverne i ét udbud, fordi der er flere fordele ved den løsning. For det første har vi opnået en bedre pris, end hvis opgaven havde været løst af flere forskellige samarbejdspartnere. For det andet er det nemmere at kommunikere med én partner, og jeg har en klar forventning om, at det vil lette praksis for os, forklarer Finn Kjær, genbrugschef hos Argo.

Fire firmaer bød ind på aftalen, og detaljerne i aftalen omhandler konkret faste eftersyn og vedligehold af maskinerne. Udbedring af en decideret skade på en maskine skal være påbegyndt indenfor 24 timer fra den er meldt ind, og tager reparationen mere end 48 timer, skal Scantruck stille en tilsvarende maskine til rådighed imens.

 

Afhængig af professionel samarbejdspartner

Scantruck havde i forvejen aftaler med nogle af genbrugspladserne i Argos regi, og samarbejdet er blot blevet forstærket ved den nye store aftale.

- Vi er selvfølgelig glade for, at Scantruck bød på opgaven, for vi har haft en god relation gennem flere år. Vi har altid haft en god dialog sammen, og vi kender dem som kompetente fagfolk, som ved hvad de har med at gøre, siger Finn Kjær, som samtidig understreger at gode relationer ikke har indflydelse på udfaldet af et udbud.

- Man kan have nok så god en relation til hinanden, men når det kommer til nye forretningsaftaler, er det udelukkende udbudsmaterialet, der tæller. Udbuddet blev desuden varetaget af et eksternt konsulentfirma, så det har været en meget nøgtern proces, siger Finn Kjær.

Argos genbrugspladser er tilgængelige døgnet rundt, og det stiller krav til Scantruck.

- Vi kører 24 timer i døgnet, så vi er afhængige af at have en professionel og lydhør samarbejdspartner. Både i vores tidligere relation og i den nye kontrakt er det mit klare indtryk, at Scantruck kan det her. Hos Argo mener vi, at vi har fået en god aftale, og jeg er glad for, at vi har fået en aftale med nogle, vi stoler på, fastslår Finn Kjær.

 

Kompetencer og fleksibilitet gør en forskel

Hos Scantruck er glæden over den lange aftale tilsvarende stor.

- Det er en god kontrakt for os, som vi er rigtig glade for at have vundet. Havde vi ikke vundet, ville vi have været tilsvarende kede af det. Vi kom på flere af pladserne i forvejen. Derfor kunne vi også have mistet opgaver, hvis vi ikke vandt det samlede udbud, siger Steen Kjær, servicechef i Scantruck A/S.

For Scantruck er der en primær montør tilknyttet, og vedkommende har backup af yderligere 11 montører på Sjælland.

- Vi har en stor fleksibilitet med vores mange montører, som alle har de nødvendige kompetencer, og vi har en størrelse, hvor vi hurtigt kan stille en matchende maskine til rådighed. I forhold til den specifikke kontrakt kender vi langt størstedelen af de involverede maskiner rigtig grundigt - også de mærker vi ikke selv forhandler, understreger Steen Kjær.

- Det er kombinationen af vores kompetencer, vores fleksibilitet og et fornuftigt prisniveau, som gør at vi vinder en opgave i denne størrelse, siger han.

Scantruck A/S har lignende aftale med andre affaldsselskaber landet over. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser