Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Thomas skaffer det der giver maskinerne ekstra værdi

27. dec. 2019 | Indrykket af Scantruck A/S

Scantrucks nye produktchef for udstyr er både backup for sælgerne og rådgiver for kunderne

Del artiklen:

”Det nytter ikke, at man måske har verdens bedste maskine, hvis udstyret ikke er det rigtige. Derfor skal vi både sælge den rigtige maskine og det rigtige udstyr”.

Thomas Lund Mayo har 19 års erfaring med udstyr og reservedele. Ganske vist i autobranchen, men den første tid som produktchef for udstyr hos Scantruck A/S har klart vist ham, at forskellen på at skaffe og håndtere udstyr til biler og til store maskiner i praksis er ikke eksisterende.

”Nu gælder det lidt større maskiner, men måden at arbejde på for mig er præcis den samme. Vores sælgere skal serviceres, så de har det, de skal bruge, og kunderne hurtigt kan få det udstyr, de har behov for. Sælgerne skal ikke bekymre sig om, hvordan vi får fat i udstyret. Det klarer jeg. Og jeg skal samtidig fungere som rådgiver for kunderne, så vi er sikre på, at de får det optimale udstyr til deres maskiner”, forklarer Thomas Lund Mayo.

”Der skal altid ekstra grej til at give maskinerne ekstra værdi. Selv den bedste maskine kan altid blive bedre ved at blive udstyret med ekstra muligheder. Dermed øges værdien naturligvis for entreprenøren og maskinføreren”, siger produktchefen.

 

Meget brugt udstyr

Foruden Scantrucks omfattende program i nyt tilbehør og udstyr, holder Thomas Lund Mayo også styr på de ganske store mængder brugt materiel, der konstant løber igennem maskinfirmaet.

”Vi får som regel en masse brugt udstyr med, når der sælges både nye og brugte maskiner. Ofte har kunden en brugt maskine, der bliver en del af handelen, og det gør udstyr til maskinen så også. Derfor har Scantruck også altid et stort sortiment at brugt materiel, som gerne skal ud og arbejde igen. Jeg sørger for at præsentere det  aktuelle udvalg på Scantrucks hjemmeside, og samtidig følger jeg op på henvendelser fra både ind- og udland”, fortæller Thomas Lund Mayo.

Den største produktkategori i udstyrsafdelingen er skovle til både små og store gravemaskiner og dem midt imellem. Her føler Thomas Lund Mayo, at han har nogle rigtig kompetente med-rådgivere, når entreprenørerne skal vælge skovle.

 

Manden i maskinen véd bedst

”Skovle er en videnskab. Men der er ingen tvivl om, at manden i maskinen bedst véd, hvilken skovl, der skal bruges til den opgave, han skal løse. Vi har tre primære skovlleverandører, som alle er danske”, siger han.

Scantruck har selv import og forhandling af en række førende mærker i forskellige typer udstyr. Blandt dem hollandske Pladdet, som er i den absolutte superliga med både sortérgrabbe, hydraulikhamre, betonknusere, skrotsakse og andet af det solide grej til nedbrydning og sortering.

”Koste- og fejeudstyr er altid aktuelle produkter, og da ikke mindst i efteråret og vinterperioden. Komprimeringshjul og planeringsbjælker er andre specialiteter, og så fylder hele Manitous store udstyrsprogram naturligvis meget i hverdagen. Manitou er verdens førende producent af teleskoplæssere, og som dansk importør byder Scantruck naturligvis på alle muligheder for at udbygge maskinernes formåen yderligere”, siger Thomas Lund Mayo.

 

Efter danske anvisninger

Hos den franske maskingigant er der fuld bevidsthed om, at den danske importør kan noget særligt. Scantruck er flere gange blevet hædret af Manitou for både salg og service. Og den særlige status smitter faktisk også af på udbuddet af udstyr.

”Manitou har flere gange lavet justeringer og ændringer af mandskabskurve efter anvisninger fra Scantruck. Og i sortimentet har vi en speciel drejebar mandskabskurv til rudehåndtering. Det er et firma i Hobro, der har bygget både sugekopper og vakuum-delen på. Dermed er det nemt at få en mand med op i kurven og montere ruden enkelt og præcist”, forklarer udstyrsproduktchefen.

I øvrigt er der en livlig udveksling af knowhow, erfaringer og gode ideer på kryds og tværs mellem både Scantruck, firmaets maskinleverandører og forhandler-kollegaer i andre lande. Også eksterne leverandører i ind og udland deltager i indsatsen for at finde og levere de optimale dele og tilbehør til maskinerne. Og som det er tilfældet med Manitou, sender Scantruck-folkene også gerne viden og gode impulser om Komatsu, Weycor og andre maskinmærker den anden vej til både andre forhandlere og leverandører. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter