Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Den bedste kornkvalitet og den perfekte foderoptimering!

4. sep. | Indrykket af Nutrimin

En forudsætning for en vellykket svineproduktion, er især kvaliteten af landmandens råvarer og en velvalgt foderoptimering.

Del artiklen:

Hos Nutrimin er vi dedikerede omkring kvalitet af det foder der serveres for ”vores” grise. Vi skal sikre grisenes trivsel og produktivitet og således maksimere bundlinjen. I det spil er kornet ”kongen”. Med en fælles indsats sikrer vi, at landmanden får det bedste ud af hver eneste af de producerede afgrøder i marken.


Premium kornkvalitet – producentens vej til succes!

Kornafgrøderne repræsenterer betydelige værdier. Vi må aldrig gå på kompromis med kvaliteten af tørring og lagring af årets høst. Mugnet korn er en saga blot. Men det kræver en korrekt lageropbevaring under konstant tilsyn. Et tilsyn som sikrer, at kornet bevarer sin optimale brugsværdi. Kornet skal være nedtørret til 14-15% vandindhold og afkølet til 7 graders celsius. Og så skal vi gøre os umage med renlighed i siloer, foderstrenge og -kasser samt vådfoderkar. Det er vejen til succes.


Foderoptimering – nøglen til optimal produktivitet!

Alle ved, at en velplejet besætning er grundstenen i enhver griseproduktion. Som landmand er man den kvalitetsansvarlige. Derfor det vigtigt at udtage sikre kornprøver, som er repræsentative for de enkelte kornarter. Når der er styr på kornværdierne, kan vi hos Nutrimin skræddersy foderet efter dyrenes specifikke behov.


Analyser til præcision og opfølgning

Med avancerede analyser, herunder Nit, Nir og kemiske analyser af ny høst, kan landmanden sikre, at foderoptimeringer tages på valide data. Nit er den hurtige, der tages på foderstoffen, og som sagtens kan bruges. Den kan ofte fås uden beregning hos den lokale foderstof. Nir tages typisk på et laboratorie, og svaret fås efter et par dage. Den koster typisk kun 3-400 kr. afhængig af, hvad der skal analyseres for.

Kemisk analyse tages på laboratorie og er mere præcis. Den koster fra 500 kr. og opefter afhængig af, hvad der skal analysere for. Der kan her måles ret præcist på indholdet af bl.a. fosfor, hvilket også har indflydelse på den færdige foderpris. Nutrimins konsulenter står klar til at rådgive omkring analyser og lægge strategien for anvendelsen af årets høst.


Tag kontrol over griseproduktionen – kontakt Nutrimin nu!

Vi ønsker at være din makker på vejen til sikker og succesfuld griseproduktion. Tag kontrollen over dine resultater, og lad os hjælpe dig med at optimere din fodring med vores avancerende optimeringstjenester.


Ring til os i dag, lad os sammen skabe det bedste grundlag for vellykket griseproduktion.

Vi er kun et opkald væk! Ring 87500880


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer