Introduktionen af Keenan MechFiber345SP, den første selvkørende maskine i Keenan-serien, markerer en ny retning for virksomheden.

- Da vi annoncerede vores samarbejde med Storti, troede nogen, at det bare skulle handle om at introducere en Keenan-vertikalblander i vores serie - det kunne ikke være længere væk fra virkeligheden, siger Robbie Walker, administrerende direktør i Keenan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Keenan MechFiberSP-serien med førende skærehoved-teknologi, er blevet konstrueret til hurtig læsning af en imponerende række af produkter, og efterlader en ren, ensartet overflade for optimal styring af stakkens overflade. Den helt specielle placering af knivene og udformning af påfyldningskanalen, giver snitteren mulighed for at påfylde i begge retninger og let køre baglæns, hvis det er nødvendigt. Transportbånd med høj hastighed reducerer forberedelsestiden til blandingen betydeligt.

Som selvkørende kommer vognen i to størrelser på 16 og 20 kubikmeter.

Effekten i den nye fodervogn leveres af en FPT-motor på 4,5 liter, som yder 125 kW. Transmissionen er mekanisk, og som standard er den maksimale hastighed 25 kilometer i timen. Som ekstraudstyr leveres den i en Plus-version med en 40 kilometer i timen transmission.

lib