Cowconnect vision er at kunne tilbyde cloudbaserede vejesystem til alle danske kvægbrugere.

Samarbejdet med endnu en forhandler af fuldfoderblandere, går godt i spænd med virksomhedens vision om at kunne tilbyde deres cloudbaserede vejesystem til alle danske kvægbrugere uanset vognmærke og til montering på både nye og eksisterende blandere, fortæller Bjarke Sørensen fra Cowconnect, som netop har lavet en aftale med BvL om forhandlingen af produkterne.

- Vi glæder os over at BvL som stor europæisk producent af fuldfodervogne har valgt at samarbejde med Cowconnect. BvL har et landsdækkende forhandlernetværk med mangeårig erfaring indenfor området, mens vi kommer med en nyskabende og brugervenlig app-løsning, der løser opgaven med at binde det daglige fodringsarbejde sammen med DMS, fortæller han.

Supplerer sortimentet

- Cowconnect er en enkel og brugervenlig løsning og supplerer dermed vores eksisterende sortiment af vejesystemer, som landmanden kan vælge at få monteret på sin nye BvL fuldfoderblander. Vejesystemet er særligt oplagt til de landmænd der ønsker en nem dataudveksling med DMS, og måske endda også har fået anskaffet sig en brovægt, som de gerne vil have fuld udnyttelse af til indvejning af grovfoder, oplyser Flemming Hyldgaard, skandinavisk salgschef hos BvL.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

App-løsning

Selve løsningen består af en vejeboks tilsluttet vejecellerne på blanderen og en robust tabletterminal i læsser og blandetraktor. Terminalerne får via wi-fi overført vægtsignalet fra blanderen, og kommer de udenfor rækkevidden overføres vejesignalet via mobilnettet.

Cowconnect app'en er også tilgængelig på alle smartphones, og landmanden har dermed nemt overblik over blandepræcision, foderplaner og lager uanset hvor han befinder sig. Ligeledes udveksles der helt automatisk fodringsdata med DMS, så der hver dag beregnes endags foderkontrol i DMS på baggrund af dagens fodring.