Lyt til artiklen:

Ny fuldfodervogn med kompakt design

00:00
Hastighed: ???x
02:58

BvL har indledt 2024 med at lancere en ny fuldfodervogn.

Der er tale om en model med tre vertikale snegle, og den har fået modelbetegnelsen V-Mix Plus 32-3S. Den nye fuldfodervogn rummer 32 kubikmeter og har desuden et kompakt design med en bundplade, som kun er 2,20 meter bred. Vognens samlede bredde er kun 2,27 meter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manøvredygtig

BvL beskriver vognen som meget manøvredygtig i kraft af det smalle design, og den begrænsede bredde er ifølge BvL også en fordel, når den transporteres på offentlig vej.

Desuden fremhæver BvL, at den smalle maskine også bevirker, at fuldfodervognen har en ekstraordinær lav vægt.

Den toakslede boogie medvirker ifølge BvL til fremragende egenskaber ved kørsel på vej.

BvL's danske repræsentant, Flemming Hyldgaard, forklarer, at affjedringen af de fire hjul samt at den bageste aksel som standard er styrbar betyder, at vognen er ualmindelig let at trække og følger traktoren virkelig godt.

- Man kan fravælge den styrende bageste aksel, hvis man ikke har behov for det, for eksempel fordi man har god plads til at tage store sving: Men det er de færreste, der gør det, for så betaler de blot mere for et stort dækslid, siger Flemming Hyldgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lukker hul i serie

Den nye V-Mix Plus 32-3S passer ind i den øvrige modelserie fra BvL, som i forvejen har en variant med 30 kubikmeter og en variant med 34 kubikmeter.

Hele BvL's program af tresneglede fuldfodervogne dækker kapacitetsbehovet fra 30 til 40 kubikmeter og tilbyder desuden en særlig gigant-version med volumen op til 46 kubikmeter.

I lighed med alle øvrige fuldfodervogne fra BvL kan den nye V-Mix Plus 32-3S tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. Eksempelvis forskellige snegletyper og forskellige placeringer af udfodringslugerne.

Desuden kan den udstyres med vægt- og kamerasystemer samt elektronisk kontrolpanel.

Slidstærk

BvL vognene kan også monteres med slidsvøb af rustrfrit stål i blandekarret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ser vi, at stadigt flere kunder vælger på nye vogne, og det eftermonteres også hos flere kunder, fordi mixervognene i mange besætninger laver mange mix hver dag og dermed har et stort slid. Vi ser mange besætninger, hvor der laves 5-10 mix hver dag, fortæller Flemming Hyldgaard.

Han tilføjer, at slidsvøbet også er en fordel, hvis foderet indeholder urenheder, for eksempel sand.