R2 Agro A/S har købt Cabanin-produkterne og teknologierne bag denne produktserie. Det oplyser R2 Agro A/S i en pressemeddelelse.

- Cabanin-produkterne er patenterede og velafprøvede produkter, som allerede i dag indgår i flere foderproducenters foderprogrammer og sælges over store dele af verden. Produkterne består af tørrede, formalede plantedele samt naturlige planteekstrakter. Ekstrakterne har typisk et højt indhold af naturlige såvel fedt- som vandopløselige antioxidanter og et betydeligt indhold af andre interessante elementer, der påvirker dyrs sundhedstilstand og dermed produktivitet positivt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

R2 Agro A/S ser et stort, internationalt potentiale for disse produkter og vil snart føje flere nye produkter til porteføljen.

Planen er snart at kunne præsentere et nyt patentanmeldt kombinationsprodukt NoxiFerm. Her har R2 Agro i forsøg med kyllinger og smågrise set markant forbedrede produktionsresultater.

- Vi ser frem til at kunne præsentere de nye muligheder ved et fagligt møde i efteråret 2014 og på vores stand H16E16 på EuroTier i Hannover den 11.- 14. november 2014.