Lyt til artiklen:

Nicolai filmer høsten: Jeg vil gerne vise landbruget frem

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Maskinbladet får mange gode videoer tilsendt til læsernes videoer i vores Play-univers. En af dem, der har sendt os flere videoer, er 32-årige Nicolai Sørensen, der bruger sin fritid i høsten med en drone over de jyske marker.

- Jeg gør det fordi, jeg synes det er hyggeligt, og fordi det er sjovt at vise, hvad der foregår. Det handler om at få landbruget ud til flere, så man ved, hvad der foregår i stedet for at forestille sig ting, siger Nicolai Sørensen, der selv er vokset op på et landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv er han teknisk supporter ved Lely efter at have kørt som montør i fem år. Han er også flyttet fra landet, men uanset hvad kan han ikke slippe landbruget og høsten.

- Det kære landbrug hænger ved mig. Det ligger så meget i mit blod. Jeg giver de lokale landmænd et heads-up, så de ved, de kan sige til, hvis de kører. Min storebror kører maskinstation, så på den måde ved jeg også, om der sker noget, der kunne være sjovt at filme, siger Nicolai Sørensen.

Han har blandt andet filmet høsten på sin fars bedrift, hvor vinden har været hård ved frøgræsset

- Men jeg filmer også andet. Det ville være ensformigt kun at se min far og hans maskiner, konstaterer Nicolai Sørensen.

Han har fløjet med drone og filmet landbrug i lidt over to år, og han har ingen planer om at stoppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu har jeg jo en drone. Så kan jeg ligeså godt få nogle meter i luften med den, siger han.

Hvis du ikke fik nok video ved frøgræsset, kan du også nyde denne video fra Nicolai Sørensen, hvor der lægges kartofler med Brdr. Rasmussen.

Hvis du selv vil dele dine videoer fra dagens landbrug med andre, så kan du gøre det her