Lyt til artiklen:

700 gæster besøgte forsøgsmarker

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Planteavlskonsulenterne stod klar med ny og nyttig viden i forsøgsmarken, da Agri Nord inviterede til Agri Farm Day i forsøgsmarkerne på Christianshøj syd for Aalborg, skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

- Der var flere deltagere end sidste år, hvor der kom over 700 deltagere, konstaterer teamleder for Agri Nord Planteavl og koordinator for Agri Farm Day, Poul Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De mange gæster blev budt på både faglig viden og kollegial hygge. I forsøgsmarkerne kunne de høste den seneste viden indenfor planteavl. Den blev leveret af de kompetente planteavlskonsulenter fra Agri Nord og Mollerup Mølle samt planteforædlere, gødningsproducenter og repræsentanter fra planteværnsfirmaerne.

Før og efter rundturen i marken besøgte gæsterne maskinforhandlerne og andre stande i udstillingsområdet. Og så blev der selvfølgelig også tid til en grillpølse, lidt koldt til ganen og en snak med gode kollegaer.

Årets tema var præcisionsjordbrug, og i løbet af aftenen kunne gæsterne også se en spotsprøjte i funktion. Desuden var der i udstillingsområdet ekstra fokus på præcisionsteknologi og præcisionsudstyr.

Agri Nord arrangerer Agri Farm Day i samarbejde med grovvarevirksomheden Mollerup Mølle.

rich-media-2
Årets tema var præcisionsjordbrug, og i løbet af aftenen kunne gæsterne også se en spotsprøjte i funktion. Pressefoto: Agri Nord.