Lyt til artiklen:

Corona tvinger kvægkongressen til at holde flyttedag til maj

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Den aktuelle corona-situation sætter en kæp i hjulet for en kvægkongres først på året. Kongressen aflyses dog ikke, men udskydes til maj måned. Det fysiske møde vejer ifølge formanden for Landbrug & Fødevarer Kvæg tungt, skriver L&F i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os usigeligt til at slå dørene op og byde velkommen til kvægkongres, selvom det bliver to måneder senere end sædvanligt, lyder det fra sektorformand Christian Lund. Han forklarer, at der ligger mange overvejelser bag beslutningen om udskydelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samvær og netværk vejer tungt

- Vi kunne have valgt en halv- eller hel-digital udgave af årets kvægkongres for at fastholde tidspunktet den 28. februar og 1. marts. Men vi er nået frem til den konklusion, at kvægkongressen er så meget andet end fagligt input. Kongressen er også netværk, inspiration, sparring og godt socialt samvær. Derfor vælger vi at holde fast i den kongres, vi kender og holder af, slår Christian Lund fast.

Deltagerne kan dermed se frem til en klassisk kvægkongres, hvor kvæglandmænd, rådgivere, dyrlæger, forskere, firmafolk og andre med interesse for kvægbrug mødes. Christian Lund lover, at det, som altid, bliver et program sprængfyldt med ny viden, spændende debatter, trends og fokus på muligheder og udfordringer.

Kongressen afholdes i MCH Herning Kongrescenter.