- Det er den værste placering, man kan få. Det er rigtig, rigtig ærgerligt. Sådan siger Søren Korsgaard, der i weekenden var til VM med sin vendeplov på marker syd for Stuttgart i det sydtyske.

- Jeg bliver nummer fire i stubjord, nummer fire i grønjord og nummer fire samlet. Altså i tre omgange så tæt på en medalje, så chancen var der jo virkelig. Og det er også derfor, det er så skuffende, tilføjer han i en pressemeddelelse om weekendens resultater, som LandboUngdom har udsendt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En stor oplevelse

Landsmanden Martin Lindberg Velling fik en samlet 11.-plads for pløjning med sin standardplov.

- Jeg kunne godt have gjort det bedre, og små fejl bliver godt nok straffet hårdt af dommerne på det her niveau. Jeg må hjem og træne noget meget, så jeg kan blive bedre, siger Martin Lindberg Velling fra Hobro og tilføjer:

- Det var en stor oplevelse at være med til et VM, og det har helt sikkert givet mod på mere pløjning.

VM for vendeplove blev vundet af nordireren Thomas Cochrane, der kørte i en McComack-traktor med en Kverneland-plov. I standardplov-konkurrencen var vinderen ireren Eamonn Tracey med sin Valtra-traktor og Kverneland-plov. Begge pløjere blev suveræne vindere med langt ned til nummer to i stillingen. I alt 53 pløjere stillede til start.