Danske SAC viser nyt på den franske Sima-udstilling, som starter i næste uge. På udstillingen har virksomheden verdenspremiere på en ny malkerobot RDS Futureline MAX. Malkerobotten præsenteres også på kvægkongressen i Herning umiddelbart efter Sima-messen.

På den nye robot er selve robotarmen bibeholdt - en robotarm, som kun SAC benytter blandt spillerne på markedet. Ifølge virksomheden er et af kendetegnene ved den nye robot, at den er hurtig at installere og lettere at servicere. Det skyldes en ny central enhed på RDS Futureline MAX.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig lancerer S. A. Christensen et management program, der kan hjælpe landmanden med at holde styr på administration og papirarbejdet.

TIM (Total Integrated Management), som programmet kaldes, sørger blandt andet for online at advisere landmanden om de valgte fokuspunkter - eksempelvis økonomi, forbrug af medicin, mælkeydelse og foderoptagelse. Programmet kan automatisk udveksle data med dyreregistreringen. TIM kan også udarbejde rapporter til banken og til øvrige myndigheder.