Vejret kan vi ikke lave om på, og det skifter, som det har lyst, men når man skal være rettidig med det hele, kræver det, at man har en kapacitet, der kan følge med.

Det er ikke altid nemt at kæmpe imod vejrguderne, men det er bestemt heller ikke nemt bare at indordne sig. Men hos Gindeskovgaard Mink har man taget de forholdsregler, der er nødvendige for dem for at vinde kampen mod vind og vejr.

I forbindelsen med udvidelsen af arealet med kartofler, har en af overvejelserne gået på, om kapaciteten var stor nok i én sprøjte. Kartoffelarealet er på cirka 700 hektar, og rettidigheden spiller bestemt ind i produktionen.

Det for dyrt at være bagefter, især når vi snakker kartoffelproduktion

Bo Larsen

Om man bruger pengene på investeringen, eller om man kommer bagud kan være det samme, for man skal nok komme af med pengene uanset hvad

Bo Larsen

- Når man har så stort et areal med kartofler, har vi brug for en enorm kapacitet på sprøjten, for at vi kan være med. Det kræver rettidighed at passe kartofler, og vi gik med mange overvejelser for, hvad der skulle ske, fortæller indehaveren af Gindeskovgaard Mink, Bo Larsen.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind