Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Tulip Ltd. fyrer 170 i England

Af kras - 14. apr. 2018 KL. 09:16

Danish Crowns britiske datterselskab skærer ned på fabrikken i Bodmin, Cornwall. Beslutningen kommer efter en længere periode med svigtende ordreindgang.

Produktionen på fabrikken i Bodmin har gennem længere tid været faldende og med tabet af en væsentlig kontrakt for nyligt, ser ledelsen i Tulip Ltd. sig nødsaget til indstille 170 medarbejdere til afskedigelse.

Fabrikken i Bodmin producerer færdigstegt bacon og andre færdigtilberedte kødprodukter. Tulip kan det et forretningsområde med mange muligheder, men lige nu er der ikke vind i sejlene.

citat startcitat start

Det er en træls situation for først og fremmest de berørte medarbejdere og deres familier.

Group CEO Jais Valeur

Danish Crown

citat slutcitat slut

- Det er en træls situation for først og fremmest de berørte medarbejdere og deres familier. Rent forretningsmæssigt kommer tabet af denne kontrakt på tværs af genopretningsprocessen i Tulip Ltd., men vores britiske salgsorganisation har de seneste måneder indgået flere kontrakter på andre produkter til engelsk detailhandel. Det er dog en ringe trøst, både for de berørte medarbejdere og vores ejere, så vi har styrket salgsindsatsen yderligere for hurtigst muligt at vinde det tabte tilbage, siger Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown

I de kommende uger skal der forhandles med medarbejderne og de lokale myndigheder i et forsøg på at finde løsninger, der kan begrænse afskedigelserne.

Tulip Ltd. har 16 fabrikker i Storbritannien og beskæftiger cirka 8000 medarbejdere.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame