LMO gør nu for alvor sit indtog i det nordjyske. Tidligere på året meldte LMO ud, at rådgivningsvirksomheden havde overtaget det nordjyske revisionsselskab Nordland Revision i Østervrå - nu LMO Nordland -, og nu oprustes der nu med en ny planteavlsrådgiver i form af Charlotte Frederiksen.

Formålet er at være tilstede i Nordjylland på alle driftsgrene og skabe alternativer til de nordjyske landmænds rådgivning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver LMO i en pressemeddelelse.

- For os er det en naturlig beslutning at øge vores kompetencer og få flere kyndige folk med om bord, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt både nu og i fremtiden, siger Jan Winther, adm. direktør i LMO, og uddyber, at denne medarbejderudvidelse ikke bliver den sidste nord for Limfjorden.

- Som led i overtagelsen har begge parter arbejdet på at lære hinanden at kende, samkøre IT-systemer og at få organisationen på plads. Nu er vi oppe i gear og er derfor klar til den første udvidelse af de forskellige driftsgrene, og vi har konkrete planer om at udvide yderligere i medarbejderstaben i LMO Nordland med målet om at blive et full-line rådgivningsselskab i nord.

Rådgiver med stor erfaring

Charlotte Frederiksen har været planteavlskonsulent siden 2007, hvor hun startede hos LandboNord og blev både teamleder og souschef.

For to år siden sagde hun op og startede sit eget rådgivningsselskab, men nu er tiden moden til at starte som rådgiver i LMO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For mig er det vigtigste, at vi sammen får ført den konkrete plan ud i livet, og at vi sammen får hævet bundlinjen hos landmanden, siger Charlotte Frederiksen, der er særligt stærk på salgsafgrøder som korn og raps.