Karsten Jespersen er pr. 1. september 2018 udnævnt til produktchef og får ansvaret for at udvikle Karl Mertz forretning inden for salg af udstyr til præcisionslandbrug, som f.eks. GPS, AGCommand og Fuse fra AGCO, samt udvikle kunderelaterede produktkurser, tekniske support og demokørsel yderligere.

Det skriver Karl Mertz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har længe haft et forspring og et højt vidensniveau omkring specielt GPS, sektionsstyring og variabel tildeling takket være Karsten Jespersen og hans kompetencer og naturlige interesse for dette område og ikke mindst landbrugets ve og vel generelt. Hos Karl Mertz vil vi fortsætte med at være specialister og førende inden for udstyr til præcisionslandbrug og det kræver vi fokuserer yderligere og det gør vi ved, at Karsten fremadrettet leder et team af dygtige medarbejdere, som er uddannet i de produkter som vi markedsfører, servicerer og ikke mindst supporterer udtaler adm. direktør Anders Mikkelsen.

Avanceret teknologi

- Vi oplever der kommer stigende krav til landmændene til at optimere driften og dokumentere hvordan, hvor og hvornår de sprøjter, gøder, sår og pløjer deres marker. Sammen med især AGCO og deres udvikling indenfor området, vil vi sikre et højt kompetenceniveau hos Karl Mertz. Udviklingen består ikke kun af avanceret teknik, det handler lige så meget om udfordringen i, at brugerne skal kunne omsætte den avancerede teknik til brugbare løsninger i marken. Ud over at vi sælger udstyret, så kommer vi til at fokusere på, at udligne det gab der er mellem det udstyr vi rent faktisk kan levere i dag og til hvad der på daglig basis bliver brugt i marken, ved f.eks. at tilbyde brugerkurser på basis og avanceret niveau og levere support i topklasse, udtaler Karsten Jespersen.

Valtra ? en avanceret traktor

Ud over arbejdet med teknologi til præcisionslandbrug, så vil Karsten også indgå som en del af salgsteamet hos Karl Mertz og primært beskæftige sig med salg af Valtra traktorer på Lolland-Falster. - Valtra traktorerne har gennemgået en rivende udvikling de senere år og generation 4 byder på enkel betjening via SmartTouch og er på et førende højt teknisk niveau, slutter Karsten Jespersen.