Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den sjette måned, og den trejde vinder af 'Ugens billede' i juni er fundet.

Denne gang er vinderen Niklas Grønnebæk, som har taget et billede af en Massey Ferguson 7620 med en ret speciel maskine: En Dalbo-tromle med en påbygget Kuhn såmaskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sættet køre på billedet den første maj ved Ribe Domkirke i flot solskin. Chaufføren er Jens Grønnebæk, og gården hedder Nielsbygård, som ejes af Knud Knudsen som har 24.000 økologiske høns og igang med udvidelse til yderligere 12.000 høns. Desuden drives der 500 hektar jord fortæller Niklas Grønnebæk, som nu går videre i konkurrencen.

Niklas går nemlig videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.