Handelsfirmaet BMG i Randers er hele tiden på jagt efter konkurrencedygtig gødning til danske landmænd.

Senest har BMG fundet en seriøs producent af NS21+23 (svovlsur ammoniak) i Kina, hvor pris og kvalitet udfordrer de eksisterende spillere på det europæiske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har mærket en utrolig stor interesse for vores import af svovlsur ammoniak fra danske landmænd

- Søren Blach, BMG.

Nyt og nødvendigt

- Gødning fra Kina er forholdsvis nyt i Europa. Det er vigtigt og nødvendigt for danske landmænd at der kommer gødninger til Europa, der kan udfordre de etablerede gødningsproducenter. Vi synes det er spændende at medvirke til at danske landmænd får et større udvalg af gødning samt adgang til et mere konkurrencepræget marked, siger indehaver Søren Blach.

Kvaliteten skal være i orden

- Der findes mange kvaliteter af svovlsur ammoniak på markedet. Vi har været omhyggelige med at finde en vare, der opfylder de kvalitetskrav danske landmænd har til gødninger der skal spredes på store spreddebredder, fortæller Søren Blach.

Det er endvidere meget vigtigt at landmændene kan stole på at indholdet i varen er som deklareret. Derfor kontrolleres gødningen ved anløb til dansk havn af uvildige kontrollører og analyseres efterfølgende på et anerkendt laboratorium.

Gode købmænd

Danske landmænd er meget innovative og altid klar til at prøve nye produkter - efter en nøje vurdering af pris, kvalitet og effekt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har mærket en utrolig stor interesse for vores import af svovlsur ammoniak fra danske landmænd, så vi er helt klar til at fortsætte jagten på nye kvalitetsprodukter til det danske marked, siger Søren Blach, BMG.