Lyt til artiklen:

Landbrugspraktikant smidt på gaden

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Den 25-årige 3F'er, Nguyen Van Thang, blev fyret fra sit arbejde på et midtjysk landbrug. Han blev smidt på gaden i det isnende kolde vintervejr med et kort varsel på en time, og han blev derfor nødt til at sove på gaden foran en 7-eleven. Det fremgår af en artikel i Fagbladet 3F

- Landmanden kaldte mig en dum, vietnamesisk fyr. Jeg var virkelig chokeret. Helt uventet blev jeg fyret og smidt ud af huset. Han bad mig forlade sit hus inden for en time, og jeg havde ikke tid til at finde et nyt sted at bo, fortæller Nguyen Van Thang til Fagbladet 3F.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Nguyen Van Thang fik han ingen skriftlig fyreseddel fra landmanden, og fyringen skete efter en 20 minutter lang samtale mellem ham og landmanden. Ifølge Nguyen Van Thang ville arbejdsgiveren vide, om det var korrekt, at han havde underskrevet en kontrakt med en anden landmand. Ifølge Nguyen Van Thang svarede han ja til det.

Bureau efter praktikant blev sat på gaden: Vi skal have en snak med landmanden

Se også:

Bureau efter praktikant blev sat på gaden: Vi skal have en snak med landmanden

Derefter bad landmanden ham om at forlade gården og den bolig, som Nguyen Van Thang lejede af arbejdsgiveren.

Landmanden Ulrik Jakobsen bekræfter over for Fagbladet 3F, at han fyrede Nguyen Van Thang, og han siger, at Nguyen fik at vide, at han skulle skride. Ifølge landmanden malkede Nguyen Van Thang ikke køerne korrekt, og han gjorde ikke de ting, han var blevet bedt om.