Lyt til artiklen:

L&F: DLG-investering styrker fødevareklyngen

00:00
Hastighed: ???x
01:32

DLG har netop offentliggjort nyheden om, at de gennemfører en markant, trecifret millioninvestering i den grønne omstilling og bliver medejer af Biocirc Group.

Og det er en meget positiv og interessant melding, lyder det fra Flemming Nør-Pedersen, der er direktør i Landbrug & Fødevarer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en spændende investering, som understreger landbrugets store rolle i den grønne omstilling af den danske energiforsyning, siger Flemming Nør-Pedersen.

Partnerskabet skal i første omgang gøre det enkelt og til en god forretning for de 26.000 medlemmer af DLG at levere biomasse til dansk biogasproduktion. Det skal både give medlemmerne en klimagevinst på gården, og samtidig bidrage til energisektorens grønne omstilling. Og netop det, at energi og dansk landbrug rykker endnu tættere sammen er stærkt, mener L&F.

- Energi fra dansk landbrug - i form af halm, biogas, vind og sol - er allerede et væsentligt forretningsben for den danske fødevareklynge. Der er ingen tvivl om, at dette "ben" kan blive endnu stærkere. Det understreger DLGs investering, siger Flemming Nør-Pedersen.

Han tilføjer at L&F også arbejder for at styrke rammerne for den hjemlige, vedvarende energiproduktion, og også af den grund hilser investeringen velkommen.

DLG investerer trecifret millionbeløb i grøn energivirksomhed

Se også:

DLG investerer trecifret millionbeløb i grøn energivirksomhed