Lyt til artiklen:

Værkfører køber sig ind i Grønning Smede- og Maskinforretning

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Claus Marcussen har ved årsskiftet i 2023 overtaget hele ejerskabet af Grønning Smede- og Maskinforretning, hvorefter han har solgt 30 procent af sine andele til den 28-årige værkfører, Joakim Hornemann, det skriver smede- og maskinforretningen i en pressemeddelelse.

Ifølge Claus Marcussen handler det om at få tilført fornyet energi, samt drive forretningen endnu bedre og mere effektivt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne have mere fokus på forretningen, skabe udvikling og ikke mindst fremgang. Med Joakim Hornemann i ledelsen, får vi muligheden for at drive forretningen på det fronter, vi har visioner om; maskinforretningen, I-GRIND og de andre grene af virksomheden, siger Claus Marcussen, og fortsætter:

- Det handler også om, at hvis man gør som man plejer, får man som man plejer. Den cirkel vil vi gerne bryde ved være anderledes. Sammen finder Joakim og jeg det nemmere, at vi kan have fokus på flere forskellige punkter i virksomheden, forklarer Claus Marcussen om den nye ejerkonstellation.

Det er værkfører Joakim Hornemann der står for den daglige kundekontakt vedrørende værkstedsdelen, og det fortsætter han også med. Det skal give plads til at Claus Marcussen kan brug mere tid på salg og generel virksomhedsoptimering.

-Ved indgåelse af kompagniskabet, får jeg kort sagt mere luft til at ligge energi i nogle af de projekter vi har gang i. For eksempel I-GRIND, maskinsalg og webshoppen, afrunder han.

Spændende mulighed

Joakim Hornemann ser det som et naturligt valg at blive en del af virksomhedens ledelse. Så da muligheden for at købe andele i forretningen bød sig, kunne han ikke lade det passere, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Først og fremmest har jeg haft et godt samarbejde med Claus Marcussen. Det var derfor et spændende tilbud i forhold til at købe andel i virksomheden, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg brænder for virksomheden, og kompagniskabet er derfor et meget naturligt ønske for mig, der er nu er indfriet.

- Nu ser jeg frem til at bygge videre på det fundament, så vi sammen med hele teamet i Grønning kan fortsætte med at give den gas, afslutter han.

Den nye virksomhedsprofil bliver desuden markeret med åbent hus, hvor samarbejdspartnere, kunder og andre med interesse er velkomne.

Dansk-produceret neddeler vil ud i verden

Se også:

Dansk-produceret neddeler vil ud i verden