Lyt til artiklen:

Seges henter stærk profil som ny topchef

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Tom Heron er ny administrerende direktør for Seges Innovation P/S og tiltræder stillingen 1. august 2023, det skriver Seges i en pressemeddelelse. Tom Heron er i dag regions- og sektordirektør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras med ansvar for fagområder, der også er centrale i Seges, heriblandt miljø, bæredygtighed og digitalisering. Derfor bliver det nye job startskuddet til en meningsfuld mission for ham.

- Verden står over for fundamentale og kritisk hastende udfordringer indenfor energiforsyning, biodiversitet, materialer, ressourcer, vand, klimatilpasning, miljø og fødevarer. Landbrugs- og fødevaresektoren er central i forhold til at brødføde verdens voksende befolkning, og produktionen og forbruget af fødevarer skal foregå meget mere bæredygtigt fremover. Her i Danmark har vi et unikt udgangspunkt for at gå at vise nye veje frem, og derfor er det et drømmejob at få lov at lede frontløberen SEGES Innovation i denne essentielle udvikling, siger Tom Heron.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2018 har afgående direktør Ejnar Schultz stået i spidsen for 500+ medarbejdere i det uafhængige innovationshus for landbrugssektoren og fødevareområdet, Seges. Ejnar fratræder sit karrieremæssige livsværk i april 2023 og giver stafetten videre til Tom Heron.

- Ejnar Schultz efterlader et par meget store sko. Seges er en stærk og meget efterspurgt organisation med en unik ekspertise i at koble viden om landbrug og fødevarer med digitale teknologier. Jeg glæder mig meget til at møde og samarbejde med alle mine nye højt kvalificerede kolleger, fortæller Tom Heron. Privat er han bosat i Aarhus med sin kone og tre børn, og i fritiden dyrker han windsurfing, motocross, kapsejllads, skiløb, gåture med hunden Fie og taxa-kørsel for børnene.

Indtil Tom Heron tiltræder er Ivar Ravn konstitueret i rollen som administrerende direktør.