Lyt til artiklen:

Kuhn styrker tilstedeværelse i Rusland

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Et helt nyt distributions-, trænings-, service- og produktionsanlæg i Rusland, er Kuhns seneste regionale investering, efter de store investeringer, der er foretaget på koncernens strategiske lokationer i Frankrig, Holland, Nordamerika og Brasilien. Alle disse investeringer sigter mod, at Kuhn skal være tættere på sine markeder og give alle kunder den bedste ejeroplevelse og et maksimalt afkast af deres investering, skriver Kuhn i en pressemeddelelse.

Investeringen på mere end 10 millioner euro i en 12.500 m² multifunktionel facilitet, byder på avancerede administrative kontorer, adskillige træningslokaler, et showroom, et stort service- og maskinlager og samlebånd til fremstilling af maskiner dedikeret til det russiske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved siden af de nye ​​faciliteter, er også 10 hektar til test af maskiner.

Ifølge Rolf Schneider, salgs- og marketing-Vice-President for Kuhn Group, er forretningsudviklingen i Rusland en af ​​de strategiske prioriteter for Kuhn. Kuhn har været til stede i Rusland i over 25 år, og siden 2008 med sit eget salgsselskab. Med hensyn til landets størrelse, gårdenes størrelse og jordens frugtbarhed viser Rusland et betydeligt potentiale for fremtidig landbrugsproduktion.

Andrey Manzyuk, General Manager for Kuhn Rusland, udtalte, at sektoren for landbrugsmaskiner er en integreret og kritisk del af fødevareforsyningskæden og bliver mere og mere afgørende hvert år.

- Vi ser et stort potentiale for salgsudviklingen af ​​Kuhn-produkter og -tjenester i alle russiske regioner. Lanceringen af ​​denne nye marketing-, distributions- og produktionsfacilitet vil give os mulighed for at være tættere på vore kunder, for at imødekomme deres behov bedre og hurtigere. Derudover vil lokaliseringen af ​​produkter, der er specielt designet til det russiske marked og betingelser, bidrage til at dele de bedste innovationer og teknologier, som vil øge potentialet for russiske landbrugsproducenter og lette udviklingen af ​​russisk agroindustrielt generelt.