I år præsenterer Western vogne sin nyhed - Automatisk surring af last på halmvogne. Western vogne har med deres nytænkning lavet et system, der løser tidligere problemstillinger, som ofte er set ved brugen af halmvogne. Det automatiske surring system virker hydraulisk og fastholder lasten med kraftige special stropper. Den specielle opbygning bevirker, at halmvognens last kan fastholdes selvom det ikke lige er læsset. Derudover kan låsesystemet fiksere last, der er uens. Konstruktionen af systemet minimerer egenvægten af vognen, hvilket har en positiv indvirkning på vognens belastning af veje, marker og traktoren.

Western vogne har bygget surringssystemet således, at Western halmvognene ikke er bredere end 255 centimeter med fuldt læs. Dette gør, at vognen kan bruges på offentlig vej. Det nye system er CE godkendt og opfylder alle gældende EU-krav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Western vognes nye surringssystem er en Europanyhed, og vil første gang kunne opleves til Agromek 2018, hvor nyheden har fået tildelt tre stjerner.