Den danske dyrskuetradition er over 200 år gammel, og igen i år mødes land og by på en række dyrskuepladser rundt omkring i det danske land.

Allerede i dag er der gang i aktiviteterne i Varde, hvor dyrskuet byder på forlystelsesland med Hop Hans, grisevæddeløb, traktortræk, bedømmelser af får, kødkvæg og meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dyrskuet i Varde fortsætter i morgen med ponyridning, politikerdebat, mønstringskonkurrence med heste, ærespræmieuddeling og meget andet. Se det fulde program for Varde Dyrskue her.

Er man tættere på det nordjyske i morgen, lørdag, kan man besøge Fjerritslev Dyrskue. Har kan man opleve kaninhop, ansigtsmaling, breakdance og meget andet. Desuden vil Mellemmølle Landbrugsmuseum udstille gamle landbrugsmaskiner og traktorer. Se det fulde program for Fjerritslev Dyrskue her.

Søndag den 15. maj er der gang i dyrskueaktiviteterne i i Østjylland, hvor Glud Frilandsmuseum holder Dyrenes Dag. Her er der blandt andet uldværksted, gæt en lort-konkurrence, udstilling om gamle husdyrracer og æggeløb-konkurrence. Desuden pløjes der med heste på museumsmarken, og dyrskuegæsterne kan se, hvordan et får klippes. Se hele programmet for Dyrenes Dag på Glud Frilandsmuseum her.