Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Mærkbar reduktion af coli-yverbetændelse

4. jul. | Indrykket af Jorenku A/S

For Søren Kristensen har Staldren spillet en afgørende rolle i hans reduktion af coli-yverbetændelse

Del artiklen:

Søren Kristensen, ejer af Hveddegaard nær Kibæk i Midtjylland, driver en konventionel malkekvægbedrift med 750 malkekøer. Vi besøgte ham for at få indblik i hans erfaringer med Staldren®, og hvordan det styrker sundheden i hans kvægstalde.

I et inspirerende videointerview fortæller Søren Kristensen, hvorfor han altid vender tilbage til Staldren® for at sikre optimal hygiejne i staldene. 

Staldren har afgørende betydning
For Søren har Staldren® spillet en afgørende rolle i at skabe et forbedret staldmiljø, der er essentielt for både dyrevelfærd og sundhed. Han fremhæver bl.a. de betydelige fordele ved at bruge Staldren®, herunder den mærkbare reduktion af coli-yverbetændelse.

"Hvis ikke vi bruger Staldren®, kommer der coli-yverbetændelse. Men lige så snart vi bare bruger Staldren®, så kan vi holde det stort set væk fra besætningen", fortæller Søren Kristensen. 

Merværdi
Vores samtale med Søren Kristensen viser tydeligt den merværdi, Staldren® kan tilføje til malkekvægbedrifter, ligesom det bekræfter værdien af at engagere sig i langvarige relationer baseret på ekstraordinære resultater.

Staldren® er en effektiv tørdesinfektion i pulverform, der bekæmper fugt, lugt, bakterier og svampesporer med sin bredspektrede virkning.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Staldren® eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere hygiejnen og sundheden i dine stalde.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer