Nyheder

GRIMME Skandinavien og ASA-LIFT forener kræfterne

27. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Som et naturligt led i den fortsatte integration af ASA-LIFT i GRIMME koncernen, forener ASA-LIFT og GRIMME Skandinavien kræfterne på salgssiden.

Del artiklen:

Fremover vil GRIMME Skandinavien markedsføre og sælge ASA-LIFT maskiner på det danske marked.

Salgschef Tom Jørgensen, ASA-LIFT A/S ser frem til det nye set-up hvor sælgerne fra GRIMME Skandinavien også vil betjene ASA-LIFT kunder.

- GRIMME Skandinaviens sælgere på det danske marked sikrer en effektiv og professionel betjening af kunderne. ASA-LIFT vil fortsat fokusere på skræddersyede løsninger til den enkelte avler i tæt samarbejde med sælgere fra GRIMME.

Heine Hylleberg, GRIMME Skandinavien A/S finder også det nye set-up naturligt.

- Det store sammenfald af kunder, som både anvender ASA-LIFT og GRIMME maskiner i deres kartoffel- og grønsagsavl, finder vi det naturligt og fordelagtigt, at vi sikre kunderne den rette rådgivning i deres valg af maskiner.

Salgschef Per Rasmussen og sælger Uffe Jensen fra GRIMME Skandinavien der fremover vil sælge ASA-LIFT i Danmark, ser frem til også at besøge grøntsagsavlere. 

Kunder er velkomne til at ringe til Uffe for at aftale et besøg. Han kan fanges på telefon +45 4028 1374 eller på mail til uj@grimme.dk

På billedet ses fra venstre: Per Rasmussen og Uffe Jensen, GRIMME Skandinavien - Tom Jørgensen, ASA-LIFT - Heine Hylleberg, GRIMME Skandinavien.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame