Nyheder

Sagen var bøf på maskinvejen

19. mar. | Indrykket af Scantruck A/S

Scantruck-mandskabet serverede 600 burgere og et par gummihjulslæssere

Del artiklen:

Det er åbenlyst en god idé at holde fælles gadefest for maskinbranchen i Ringsted. Tredje udgave blev den hidtil største succes af Åben Maskinvej for de fem maskinfirmaer på Kærup Parkvej den østlige del af Ringsted. Ikke mindst for Scantruck sådan cirka midt på den 650 lange strækning med JCB-forhandleren Nicolaisen & Larsen i den ene ende og Hydrema, Helms TMT-Centret og Hertz i den anden.

”Vi kan kun gisne på besøgstallet over de to dage. Men vi kan konstatere, at vi har talt med rigtig mange både landmænd og entreprenører. Og selv om vi producerede 600 burgere til gæsterne, gik vi desværre ud for bøffer og øl en lille times tid før slut. Det tog de sidste gæster nu pænt. Alle var helt klart dedikerede fagfolk, der var kommet for at se og høre om maskiner”, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.


Alle gode gange…

Det blev heller ikke ved den store mængde burgere. Der blev også serveret flere maskiner for købelystne besøgende. I alt en halv snes solgt maskiner. Blandt dem to gummihjulslæssere af Scantruck-hofmærket Komatsu og flere Manitou-teleskoplæssere.

”Vi mærker virkelig, at vi er i et rigtig godt landbrugsområde, og at der er fin optimisme hos landmændene. Det samme gælder i øvrigt for de mange små og mellemstore entreprenører, som helt klart har en god og udbytterig dag på Kærup Parkvej, når maskinfirmaerne præsenterer sig i fælles flok. Derfor bliver det ikke ”alle gode gange tre”. Vi er helt sikkert klar med den fjerde Åben Maskindag i rækken i begyndelsen af marts næste år”, siger Claus Bjerregaard.


Billedtekster:

1. Der var travlhed ved burger-vognen hos Scantruck, hvor der i løbet af de to dage med Åben Maskinvej blev produceret og afleveret 600 styk bøf-i-bolle.
2. Stort rykind af både landmænd og entreprenører med sund optimisme og lyst til både at se på og snakke om nye maskiner.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame